Havuz Robotu Hakkında Bilgi

14-02-2023 15:08
Havuz Robotu Hakkında Bilgi
Havuz temizleme robotu, günümüzde evlerimizde kullandığımız robotik elektrikli süpürgelerle benzerlik göstermektedir.

Bu robotlar havuzların dibinin ve duvarlarının temizliğinde kullanılan, ileri teknoloji ile tasarlanmış olan havuz ekipmanıdır. Profesyonel bir temizlik imkanı sunan havuz robotları, çok fonksiyonlu, zaman ayarı yapılabilen, havuz ebatlarına göre marka ve model değişikliği gösteren cihazlardır. Hem kişisel hem de halka açık havuzlarda kullanılabilen robotlar, insan gücünden minimum seviyede yararlanılarak temizlik sürecini yürütmektediler.
Geniş fırçaları sayesinde havuzların her alanını ovalayarak temizler. Özellikle havuz köşe ve tabanında oluşan yosun, mikrop, bakteri ve kirlerin tamamına nüfuz ederek ortadan kaldırır.
Havuz temizleme robotu için havuzunuzun dizaynı, biçimi ya da boyutu fark etmeksizin tüm alanda rahatlıkla gezinebilir. Merdivenlerde, dar alanlarda, derin veya sığ sularda bu cihazlar çok rahat bir şekilde hareket edebilme özelliğine sahiptir.

Havuz robot temizleyicileri öncelikle havuz içinde ebat ve boyut taraması yapar. Bu temizleyicilerin algoritması; yazılımsal şekilde önceden belirlenen çalışma saati süresince en iyi temizliği yaparak çalışma şeklinde tasarlanmıştır. Havuzunuzdaki tüm kalıntıları toplar ve bu kalıntıları robot tasarımına göre kartuş seti, filtre torbası ya da sepet içerisinde toplar. 

AVANTAJLARI:

- Vakitten tasarruf sağlayarak daha kısa sürede daha fazla alanı temizler.
- Değişik şekillerdeki havuzlarda insanların ulaşamayacağı kenar ve köşelere ulaşarak daha detaylı temizlik yapar.
- Uzun kabloları sayesinde havuz içinde rahatça dolaşırlar ve her yere ulaşabilirler.
- Uzaktan kontrol sağlayabilirsiniz. Birçok modeldeki robotların bu kullanışlı özelliği ile dilediğiniz programı ayarlayabilir ve kontrolü ele alabilirsiniz.
- Havuz suyunu filtrelediği için ters yıkama işlemine gerek kalmaz ve bu sayede sudan tasarruf sağlarsınız.
- Bakımları oldukça kolaydır. Havuz temizliği bitince sudan çıkarmanız ve atık toplama sepetindeki kalıntıları boşaltmanız yeterli olacaktır. Sepetteki kalıntıları boşaltınca, cihazı temizlemek için kartuş filtresini çıkarıp temiz su püskürtmek yapılacak tek ve en kolay işlemdir. Sonraki kullanım için cihazcınız hazır hale gelmiştir.

En iyi havuz temizleme robotu marka önerisi :

- Dolphin
- Zodiac








Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.